top of page
bgImage

Om je emoties ten volle te leven, om je blokkades te overwinnen, om je weerstanden te laten verdwijnen, om je lichaam te voelen vibreren, om je vredig te voelen, om je geest te laten gaan zonder angst, om jezelf te accepteren, om een innerlijke reis te maken, om te begrijpen, om voor jezelf te zorgen en beter voor anderen te zorgen, om te stralen van binnenuit, je levend te voelen…

Getuigenissen


"Jagaana-ademhaling stelde me in staat om weer bewust te worden van wat me ervan weerhield echt mezelf te zijn. Het hielp me te begrijpen wie ik ben. Het helpt me ook om de verlangens van anderen beter te interpreteren en te voorkomen dat ik terugval in een oud levenspatroon.

Zo interpreteer ik het in ieder geval. En ik ben heel blij dat ik via deze therapeutische techniek dit werk aan mezelf heb kunnen aanvangen.

Woorden schieten te kort om je te kunnen bedanken, mijn lieve Josée, dat je me deze mooie ervaring hebt laten beleven."

-J-


"Audrey heeft me bevrijd van een gewicht dat jarenlang op me heeft gewogen!

Met haar aandachtig, niet-oordelend luisteren, en door de Jagaana-ademhalingsoefening, voelde ik me in een veilige ruimte en kon ik volledig luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen had."

-J-


"Een warm welkom, in bewustzijn en met hart. Echt luisteren waardoor ik me echt gehoord voelde en mezelf in veiligheid kon toelaten in overgave te gaan."

-V-


"Het is verbazingwekkend hoe deze techniek diepe wonden heelt."

-S-


"Ik ging naar Valérie voor een ademsessie omdat ik erg gestrest en angstig was. Het had effect op mijn gemoedstoestand en mijn lichaam (grote spanningen in de nek). Ik had nog nooit een ademsessie gedaan voordat Valérie me verwelkomde, luisterde en begeleidde bij het ademen met vriendelijkheid en het deed me goed. Ik kwam er ontspannen en rustiger uit, ik herwon mijn goede gemoedstoestand en mijn levensvreugde, bedankt!!. "

- N -


"Jagaana-ademhaling heeft me geholpen diep begraven emoties los te laten en mijn energie vloeibaar te maken. Ik raad deze ademsessies, vergezeld van de fijngevoeligheid van de therapeutische begeleiding die Valérie biedt, ten zeerste aan."

- C -


bottom of page